Bel ons nu
070-4500369 of Klik hier

Adverteerders

FYDO heeft een samenwerkingsverband met diverse adverteerders, vanuit deze positie kan FYDO al haar klanten bieden waar ze om vragen: alle voordelen en niet te vergeten de scherpe tarieven.

Hoe meer adverteerders meedoen, hoe meer onderhandelingsruimte wij hebben. Wij zijn de schakel tussen de klant en de adverteerder; wij streven naar hogere conversie en resultaten.

  • Kwaliteit voor klant en adverteerder
  • Service voor klant en adverteerder
  • Optimale marktbewerking voor klant en adverteerder
  • Beste prijs voor klant

Even wat feiten op een rij voor adverteerders:

Telefoongesprekken per dag
2700
Bezoeken per dag
1200
Veiling aanmeldingen
350
Aantal partners
95

De adverteerders waar FYDO een samenwerkingsverband mee heeft zijn o.a.: YES Telecom, Dean Connect, Telador, Opensloten en Stichting WIN.

FYDO benadert potentiële klanten actief om een zo groot mogelijke klantenbestand op te bouwen. Want hoe meer klanten zich bij ons aansluiten, hoe steviger onze positie, hoe scherper de tarieven zullen uitvallen.

Onze partners zijn onder andere:Over ons

about me Het begint met de aanbieding...

Onze adviseurs zien het als een sport om voor u de onderste uit de kan te halen. Zij streven ernaar om altijd de voor u beste tarieven aan te bieden.

Als service zullen we jaarlijks gratis voor u kijken wat voor u de meest geschiktste leverancier/aanbieder is voor u.Lees meer

Adres

Adres

Platinaweg 16

2544 EZ Den Haag

Telefoon

070-4500369

Mail

info@fydo.nl

 

Openingstijden

Ma-Vr
9:00 – 18:00
Ma-Vr (sales)
9:00 – 20:00

Nieuwe veiling!

Nieuwe veiling start 01-12- 2016 meld u dus snel aan. Ook kan u door in deze periode benaderd worden om mee te doen aan deze actie.
Lees meer

.

Direct aanmelden


© Copyright 2016 FYDO
Designed by Jerremy4U