Bel ons nu
070-4500369 of Klik hier
Nieuwsartikel

Fydo helpt en ondersteunt stichting WIN

logo-stichting-win
De stichting ´´Weeskinderen In Nood´´ zet zich in voor kinderen in weeshuizen. De kinderen groeien op zonder ouders en in armoede, zij hebben daardoor niet veel plezier in het leven en daar zetten wij ons
voor in. Want een kind moet gewoon kind kunnen zijn.

Wat deze kinderen meemaken vergt zowel mentaal als fysiek veel van hun, en het zijn nog maar kinderen. Stichting Weeskinderen In Nood draagt zorg voor voeding, onderdak, kleding, en educatie.

De soms ingrijpende belevingen ontnemen een kind de vreugde en blijdschap. Daarom is onze missie om deze kinderen een kans te geven om weer een kind te zijn. De kans om niet geïsoleerd te raken en net als elk ander kind te kunnen genieten van het leven.

Het leven vaan een weeskind brengt veel zorgen en onrust met zich mee. Wij verzorgen daarom voor deze kinderen leuke activiteiten, waardoor ze even hun zorgen kunnen vergeten. Daarnaast worden ze ondersteund in hun dagelijkse bezigheden.

Stichting ´´Weeskinderen In Nood´´ is geheel afhankelijk van acties, sponsoren, donaties en uiteraard ons eigen initiatief. Dankzij uw aankoop van de wenskaarten en/of gadgets helpt u mee.

Dank u wel, mede namens de kinderen.

wees_een_kind

Voor vragen bel ons op 070-4500369

Deel via :
 Over ons

about me Het begint met de aanbieding...

Onze adviseurs zien het als een sport om voor u de onderste uit de kan te halen. Zij streven ernaar om altijd de voor u beste tarieven aan te bieden.

Als service zullen we jaarlijks gratis voor u kijken wat voor u de meest geschiktste leverancier/aanbieder is voor u.Lees meer

Adres

Adres

Platinaweg 16

2544 EZ Den Haag

Telefoon

070-4500369

Mail

info@fydo.nl

 

Openingstijden

Ma-Vr
9:00 – 18:00
Ma-Vr (sales)
9:00 – 20:00

Nieuwe veiling!

Nieuwe veiling start 01-12- 2016 meld u dus snel aan. Ook kan u door in deze periode benaderd worden om mee te doen aan deze actie.
Lees meer

.

Direct aanmelden


© Copyright 2016 FYDO
Designed by Jerremy4U