Bel ons nu
070-4500369 of Klik hier

Over ons

Onze adviseurs zien het als een sport om voor u de onderste uit de kan te halen. Zij streven ernaar om altijd de voor u beste tarieven aan te bieden. Als u via ons een contract afsluit met een leverancier/aanbieder, dan gooien wij u niet in het diepe. Als service zullen we jaarlijks voor u kijken welke dan de meest geschiktste leverancier/aanbieder voor u is. En uiteraard u daar gratis over informeren.
Daar de lijnen binnen ons bureau kort zijn kunnen we u snel en effectief helpen. We communiceren open en direct met u wat het geschiktste is voor u; zonder de kleine lettertjes. Elk jaar houden we verschillende veilingen voor zowel bestaande als nieuwe klanten. We bieden u onze diensten face-to-face, telefonisch of per e-mail aan.

Onze werkwijze biedt voordelen voor de leverancier maar ook voor u als consument. Daar er meer kapers op de kust zijn zal een leverancier/aanbieder zich tot het uiterste inspannen om te concurreren met zijn opponenten, wat voor u als consument zeker in uw voordeel werkt.

business-people-1572059

ONS DOEL

Door onze klantgerichte benadering, service en kwaliteit hopen wij u lang als klant te behouden. Wij helpen u uw uitgaven beheersbaar te houden in deze financieel moeilijke tijd. Niemand betaalt graag onnodig teveel.

BIJ U IN DE BUURT

Wij begrijpen dat sommige klanten graag een adviseur persoonlijk spreken. Daar wij door heel Nederland werken en Nederland opgedeeld is in rayons, is er altijd wel een adviseur bij u in de buurt om uw vragen te beantwoorden.

KWALITEIT GEGARANDEERD

Wij gaan voor de scherpste tarieven maar zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Heeft u vragen dan kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer 070 4500369. Onze klantenservice is bemand door klantvriendelijke adviseurs die u verder kunnen; persoonlijk of door u door te verbinden met een specialist.Over ons

about me Het begint met de aanbieding...

Onze adviseurs zien het als een sport om voor u de onderste uit de kan te halen. Zij streven ernaar om altijd de voor u beste tarieven aan te bieden.

Als service zullen we jaarlijks gratis voor u kijken wat voor u de meest geschiktste leverancier/aanbieder is voor u.Lees meer

Adres

Adres

Platinaweg 16

2544 EZ Den Haag

Telefoon

070-4500369

Mail

info@fydo.nl

 

Openingstijden

Ma-Vr
9:00 – 18:00
Ma-Vr (sales)
9:00 – 20:00

Nieuwe veiling!

Nieuwe veiling start 01-12- 2016 meld u dus snel aan. Ook kan u door in deze periode benaderd worden om mee te doen aan deze actie.
Lees meer

.

Direct aanmelden


© Copyright 2016 FYDO
Designed by Jerremy4U