Bel ons nu
070-4500369 of Klik hier

Sales campagnes

Inbound

Wij verzorgen  inbound campanges voor adverteerders. Ons doel is het werven van kwalitatieve goede klanten. Zowel voor de Business2Business als de Business2Consumer markt. Onze inbound servicedesk regelt dit allemaal voor u. Door middel van een gedegen aanpak van de zaken zorgt FYDO voor een verhoging van het rendement uit klantcontact, het bewaken van de kwaliteit en het verbeteren van de bereikbaarheid. Uiteraard hoort klanttevredenheid en het verhogen van de omzet per klant daar ook bij.

Outbound

Ook voor outbound campagnes bent u bij FYDO aan het juiste adres; zowel voor de Business2Business als de Business2Consumer markt. Hier geldt eveneens een gedegen aanpak: kwalitatief goede gesprekken, tevreden klanten en een hoog rendement  o.a verkregen door een goede interne sales-, klantcontact opleiding en producttrainingen.Over ons

about me Het begint met de aanbieding...

Onze adviseurs zien het als een sport om voor u de onderste uit de kan te halen. Zij streven ernaar om altijd de voor u beste tarieven aan te bieden.

Als service zullen we jaarlijks gratis voor u kijken wat voor u de meest geschiktste leverancier/aanbieder is voor u.Lees meer

Adres

Adres

Platinaweg 16

2544 EZ Den Haag

Telefoon

070-4500369

Mail

info@fydo.nl

 

Openingstijden

Ma-Vr
9:00 – 18:00
Ma-Vr (sales)
9:00 – 20:00

Nieuwe veiling!

Nieuwe veiling start 01-12- 2016 meld u dus snel aan. Ook kan u door in deze periode benaderd worden om mee te doen aan deze actie.
Lees meer

.

Direct aanmelden


© Copyright 2016 FYDO
Designed by Jerremy4U